Επαναλειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών

Από τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δανείζονται βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών, το οποίο εδρεύει στην Ελληνική Πρεσβεία, Rue des Petits Carmes, 6.

Με τη συνδρομή φοιτητριών που κάνουν άσκηση στην Ελληνική Πρεσβεία, ολοκληρώθηκε η ψηφιακή καταγραφή και ταξινόμηση 965 ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων βιβλίων (έργα Ελλήνων συγγραφέων, ξένη λογοτεχνία μεταφρασμένη στην ελληνική γλώσσα). Ο κατάλογος των εν λόγω βιβλίων βρίσκεται εδώ.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν έως δύο βιβλία και θα μας γνωστοποιούν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, Τηλέφωνο επικοινωνίας) καθώς και τις επιλογές τους στο e-mail: vivliothiki.syntonistiko@gmail.com. Έπειτα, θα επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικώς για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και για να οριστεί η ημέρα προσέλευσης για την παραλαβή των βιβλίων.

Τα βιβλία θα μπορούν να παραλαμβάνονται από το θυρωρείο της Πρεσβείας, Rue des Petits Carmes, 6, τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και τις ώρες 9:30-13:00. Είναι απαραίτητο να προσέρχεστε με την πρωτότυπη αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και με ένα αντίγραφό τους για παράδοση στο θυρωρείο.

Τα βιβλία θα πρέπει να επιστρέφονται εντός ενός μηνός.

Ο κατάλογος θα εμπλουτιστεί τις επόμενες εβδομάδες και με νέες εγγραφές.